2012. július 24., kedd

Édesek és mostohák (Wives and Daughters, 1999)




[Méret]:........................................[350 Mb
[Játékidő]:..................................[300 perc
[Formátum]:........................................[Avi
[Felbontás]:................................[448x256
[Nyelvek]: ..............[Magyar 2.0, Angol 2.0
[Felirat]: .........................................[Nincs



Az angol családi élet románcai, botrányai és intrikái keverednek Elizabeth Gaskell humoros és kedves regényének sok sztárt felvonultató feldolgozásában.

A történet az 1820-as évek vége felé játszódik, főszereplője Molly Gibson egy őszinte, szókimondó és szenvedélyes lány, aki családja révén az angol középosztály köreihez tartozik. Mollyt az édesapja egyedül nevelte tizenhét éves koráig, ám ekkor apja újranősült, és a család bővül egy nemkívánatos mostohával és egy gyönyörű mostohanővérrel, Cynthia-val.
Bár a két lány nagyon különböző, mégis hamar barátságot kötnek. A roppant világi, ám szeretetre méltó Cynthia sok örömet és bánatot hoz Molly életébe. A probléma forrásai természetesen a férfiak - egész pontosan Squire Hamley fiai, Osborne és Roger, valamint Mr. Preston, aki mindkét lány hírnevét kockára teszi...
Az Édesek és mostohák a hétköznapi élet legmisztikusabb és legirányíthatatlanabb érzéséről szól: a szerelemről. Arról, hogy miként keletkezik, hogy növekszik a lelkünkben átvéve a hatalmat eszünkön és cselekedeteinken, majd ezt követően hogyan töri össze a szívünket, vagy hoz földöntúli boldogságot és megelégedettséget az életünkbe.

Download:
Ep.01: Data 1/4Data 2/4Data 3/4Data 4/4
Ep.02: Data 1/4Data 2/4Data 3/4Data 4/4
Ep.03: Data 1/4Data 2/4Data 3/4Data 4/4
Ep.04: Data 1/4Data 2/4Data 3/4Data 4/4
Jelszó: unikornis

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...